budskab fra græsrødderne 15

Budskab fra Græsrødderne 14

Problemet er at politik i sig selv er et spørgsmål om magt og dominans, at nogen vil bestemme over andre, fordi de inderst inde selv, mangler noget, selvværd eller kærlighed og opmærksomhed, f. Ex. Og det er derfor vi har Den lovgivende, den dømmende og den udøvende "magt" som det så pænt hedder, og det er derfor at både Mette F Og Bror Lars og mange andre gerne vil "bestemme" over lande som Frankrig og Tyskland, problemet er at de glemmer, midt i deres magtbegær, at de andre, altså bl.a. Frankrig og Tyskland, osse gerne vil 'lege med".. De har osse folkevalgte der vil bestemme bl.a. Over os!! Magt er en skævhed i sigselv og er aldrig blevet studeret, analyseret og oplyst, så folk selv kunne ha deres egen mening, det er simpelthen, i sagens natur ikke i "magtens" interesse og det er efterhånden en del af "gamet" at tale hen over og ned, til sine egne vælgere, for kun at "forføre" med valgflæsk og populisme og det kaldes folkeforførelse, demagogi og fåmandsvælde (oligarki..) grunden til de fine græske og Romerske betegnelser er, selvfølgelig, at disse meget skæve og meget kurupte metoder, har været de værste fælder og de værste fjender for det såkaldte "demokrati" siden Oldtiden, og har gennemsyret Historien med blod og død, som f.ex. Paven i Rom (med sin aflad og hundredeårskrig, inkvisitionen o.s.v.) Slaveri og nedslagtning af Indianerne i U.S.A. , Napoleon, i Frankrig, Hitler i 30'ernes Tyskland, o.s.v. Og det blir ikke en gyser, kære Sine Dahl, det er det samme vi har stemt om tre gange, nu og "magten" gir først op når bror hjælper bror, både i USA, Europa og i Syrien, når Jorden som vi bor på bliver oplyst om menneskets værdi og rettigheder og når folk som Mette F Og Bror Lars får en pistol for panden, ikke lokalt men i hele verden, hvis vi kunne stå sammen om fred og kærlighed og være stolte af vores velfærdsstat og af de forholdsvis store fremskridt, vi trods alt har gjort, dog med sved og blod , har opnået, fra martyrer i Rom over tusindvis af krige og blodige Revolutioner til alle de der måtte dø for friheden og JER under 1. Og 2. Verdenskrig plus alle de demonstranter og frivillige og store mænd som Jesus, Sokrates, Martin Luther og Goethe Grundtvig og Winston Churchill og i USA bl.a. Charlie Chaplin og Walt Disney, for lige at tage nogle af de visionære og poetiske med..

Har alt dette blod, har alle disse Filosoffers og store tænkeres liv og levned, har alt hvad vi igennem Historien har kæmped for og troet på, har hele denne lange , blodige, og seje kamp været forgæves ??

Skal Danmark sælge ud af, og forfladige vores eneste NationalKlenodie, Velfærdsstaten, Den VelfærdsStat som vi er elskede og set op til i hele verden som ideal og mål, for næsten hele Jorden,den Jord som er Rig og skulle værer et Paradis for Osalle ? Den Jord som er i fare for alt hvad der er menneskeligt og værdigt, alt hvad vi har af Kristen og menneskelig moral, Og som vores børn skal "Arve" resterne af ???

Eller er det allerede for sent ??

Nej, det er aldrig for sent, aldrigog IKKE før "The fat Lady sings" Og de er vi mange der ikke vil ha at hun skal gøre.. Problemer som Asociale kurupte som Lars Løkke, Berlosconi og Le Pen er før blevet skaffet af vejen og jeg forestiller mig at andre osse har øjne og ører og at vi SAMMEN kan vinde kampen om en værdig og rig og velfungerende Jord som jo allerede indeholder alt hvad hjertet kan begære, fra krydderier og urter og nydelsesmidler som kaffe og kolanødder til parfume som Musk og dejlige frugter, appelsiner plus nødder , druers søde vin og cigarer, Alt er tilegnet os !!! og JORDEN ER ET PARADIS..I FORVEJEN !!!

Men den rovdrift på ressourcer og menneskelige værdier, som ER i gang, den menneskelige fattigdom som grådige og Asociale såkaldte "StatsMænd" og korupte Pengemænd, som f.ex. Våbenindustrien i U.S.A. og MedicinalIndustrien I Valby, og som Selv Psykiske syge Psykiatre prøver at bilde os ind, at vi er "Sindsyge" eller forkerte, fordi de ikke forstår os, og ikke forstår DET MENNESKELIGE i at være stolte af vores rige Jord og være stolte af vores (efterhånden noget smuldrende) Danske VelfærdsStat, at vi er syge fordi vi er kede af alt det DE går og laver, bag vores rygge, fordi de er grådige og blinde og ligeglade med alt og alle andre...

Jeg håber som sagt at vi kan vende udviklingen, DET SKAL VI og jeg håber at de der ser og hører, fremover vil prøve at gi nogle løsninger, tage bladet fra munden men ikke kun kritisere og slågs men gi Visioner og Håb og tro på den verden vi ønsker, at flere vil lytte til "De gale" der tror på det,istedetfor at grine af os og at vi kan Genskabe en verden vi kan være stolte af og bygge videre på, allesammen og at vores børn osse om 20 og 30 år kan og vil, høre vindens susen, se Solen skinne og se Himlens blå..Og smage go Kaffe og Solbærsaft og spise Ristede kastanier til Jul..

Tro på hinanden, der kommer til at ske noget godt men alting kan ikke ske på een gang og ting ta´r tid men giv hinanden håb og tro på kærlighed og retfærdighed og nåde..Tro på jerselv og vis respekt og se det når de "rigtige" store mennesker, som Jesus, Sokrates og i nyere tid Ghandi, Kennedy Palme og Lennon og Martin Luthger King; viser os vejen og både lever og dør, for vores skyld, DE HAR IKKE LEVET ELLER ER BLEVET MYRDET FORGÆVES !!! !

At flytte grænser er vigtigt og har altid været en stor opgave for nytænkere og visionære, måske især på venstrefløjen, da konservative krafter, i sagens natur, er lidt svære at "flytte"..Men udviklingen, som det jo passende hedder, viser os at det kan lade sig gøre , men osse, at selvom vi er mange og stærke, at det hele sker som en langsem og stadig kamp, og ikke på een gang, derfor er det så vigtigt at vi blir ved, blir ved med at tro på det, at gi håb og drømme til alle der ønsker en forandring til det bedre, og måske osse konkrete løsningewr, som vi, intellektuelle tænkere og oplyste, jo i sagens natur (Igen..) JO ER GOE til at fremstille..Man kan tvinge hesten til truet men man kan ikke tvinge den til at drikke..vi kan fre3mstille en bedre verden, men vi kan ikke åbne øjnenew på snæversynede og blinde, uden en lang bevidsthedsgørelse, oplysning er jo de visionæres og mere etiske og "rigtige" og metrosexualles brede vej, som heldigvis blir bereddere og breddere, med den stærke ånd og stærke tro på fremtiden OG PÅ LIVET SELV som alle banebrydende og visionære nytænkere altid har haft og som vi stadig har...Vigtigheden af vores opgave gør simpelthen at vi ER NØD TIL DET !! O g denne "stærke ånd" er den "ild" der driver hesten til truet OG med stadig og medfølt epmati, pædagogik, tolmodig stræben og støtten hinanden, ved vigtigheden retfærdigheden og nødvendigheden af vores alles sag ;Vi må jo huske at det er ALLES sag, osse de blindes og døves der, indtil nu, ikke har villet drikke af truget, osse selvom de ikke ved det, og derfor ikke vil det, at denne stærke vilje vi besidder, denne ild som har drevet alle store tænkere visionære og osse små demonstranter og protestsangere som Bob Marley , John Lennon, o.s.v. ER DET RIGTIGE!!!!! Og det fælles bedste !!! Her gik Maoismen og kommunismen galt i byen, fordi de, som danske politikkere den dag idag, OPGAV at prøve at oplyse og åbne øjne, og begyndte at bruge magt istedet, eller som vores danske demagoger, poppulistiske løgne og valgflæsk og talen henover og ned til folket, fordi de simpelthen mistede TROEN PÅ at det kunne lade sig gøre..Det er derfor det er så vigtigt at vi ALDRIG taber det bredde spektrum den tro på fællesskabet og "Ilden" og OPLYSNING SOM vi altid har gjort!!!!! Håbet, er et af vores stærkeste våben og vi skal huske at DETER DUMHEDEN der er vores vælrste fjende og at DUMHEDEN KAN IKKE VINDE OVER OPLYSNING, DET ER DEN SIMPELTHEN FOR DUM TIL !!!!!!!!!!!! Ilden brænder, Lyset er tændt og "det lysner i øst" og varmen vinder i styrke, vi har hørt det så tit MEN VI SKAL BARE BLIVE VED, OG ALDRIG gi op.. KAMPEN FORTSÆTTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så vinder vi..

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.04 | 11:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg skulle kommentere på indholdet, så ville det kræver tænkning fra min side af

...
18.11 | 23:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

...
21.02 | 20:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

...
29.03 | 21:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE