Fuld oplysning og realisation!

http://hu.lk/g5k3od6f59ts

 

Menneskelige følelser er virkelige, gud er fantasi, og Jesus var Scizofren..."Himlen" er en fantasi..Jeg tror, man skal vide..Døden er Virklig.. Jeg skal dø..Man skal ikke være bange for at dø!!!

Det kan godt være at jeg tror, man skal tro, men jeg VED man skal vide...Jesus, og "himlen" skal hvile i fred...Døden er død, det tog sin tid, men, må den hvile i fred...

Der er ikke noget valg, "to be or not to be"! Om dagen lever vi, om natten hviler vi med en lille drøm, et stille håb, Himlen skal skal være her på jorden...

Der er ingen "splittelse" eller tvivl, kun Een verden , som ER paradis, hvor vialle, om natten stille drømmer om I morgen..

Man kan ikke være "scizoid" eller "bipolær" jorden drejer, "Kend digselv"..lær at leve med det..Der er IKKE "noget valg, eller nogen konflikt!! Vi er levende mennesker på godt og ondt, Alt, selv følelser, og selv sjælen er Virkligt og fysisk..

Vi må være stærke mennesker som bruger "hvad vi har" ALLE talenter, ALLE Følelser og kvaliteter, HEELE og stærke mennesker,, der tør ta ENHVER udfordring op !!!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 18:49

Kære Kim,Jeg har ingen aktuelle udstillinger men hvis du har kig på et bestemt eller måske to billeder, kan du besøge mig privat og se dem her, håber at se dig!

...
21.11 | 18:32

Kan man få dine malerier at se somewhere? Kim

...
11.04 | 11:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg skulle kommentere på indholdet, så ville det kræver tænkning fra min side af

...
18.11 | 23:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE