"Social fobi" eller genialitet og markedsøkonomi ??

Penge er ikke roden til alt ondt,

penge er et must i det moderne samfund og alle skal ha del i lidt, alle har brug for penge til alene det daglige brød og i lyset af det store arbejde Grundtvig har gjort , i "Industrialiseringen" og fordelingen af penge, "Skal vi jo allesammen ha ca det samme" og "de bredeste skuldre skal bære mest" dvs. at "topskatten" er uduelig, der skal ikke være "top på" når procenterne skal fordeles, der er frit slag for "Kapitalen" meen ,så skal man lønne sine arbejdere godt, og sende dem på kursus o.s.v.OG VÆRE STOLT AF AT BETALE SKAT !!!
Penge er et nyttigt redskab og en dejlig "Igangsætter" for visionære og "Kun fantasien sætter grænser" Og det gør den jo ikke, såå "Tænk dig fri" og "Handling gi´r forvandling" og alt, alt det vi kan se; som Huse Veje Maskiner og smedjer og jernbaner busser, biler, og "moteren" og vindmøller, har engang været en "fantasi" i en Visionærs hoved..INITIATION er "det geniale" i fantasien, det at tankerne flyder konstant, stille eller "Så bølgerne går højt" men ideer og visioner er sunde, SÆT DIG MÅL!!TÆNK DIG FRI!!! , og vi behøver ikke arbejde så meget, med hjernen; idag kan man jo slå alt op på nettet og så kan vi bruge "de grå" bedre, når vi ikke skal lære og huske alt, det er simpelthen lettere, når energierne lissom "flyder"..

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 18:49

Kære Kim,Jeg har ingen aktuelle udstillinger men hvis du har kig på et bestemt eller måske to billeder, kan du besøge mig privat og se dem her, håber at se dig!

...
21.11 | 18:32

Kan man få dine malerier at se somewhere? Kim

...
11.04 | 11:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg skulle kommentere på indholdet, så ville det kræver tænkning fra min side af

...
18.11 | 23:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE