Ingen gik lige hjem !

VI FØLGER SÆ´FØLI´ OP PÅ DEM DER HAR VÆRET I "KIKS" OG SELVOM ARNO EDILL HOLDER "GÅ HJEM-RECEPTIONER ER DER SGU´ NOK INGEN DER GÅR "LIGE" HJEM...

Velkommentil "Kunst på Sightseing" !

kiks følger op:
Arno Edil har fået Atallie sammen med Pia på MARIENDALSVEJ 50A Godt gået og Arno kæmper videre med en masse sjove ideer, en "bus" skal køre gennem byen, sådan at folk kan stige af og på og se de forskellige kunsteres malerier, mens de kører lidt "Turist-fart" o.s.v.
Denne mand er genial, hvad finder han på næste gang ???

Velkommen til vores hjemmeside

Ca. sadan maler Arno, han er frisk på lidt af hvert, indenfor maleriets rammer (o)

Velkommen til Carl-mars "Mare-ridt" (Lege-dag)

Ha,Radio "KIKS" følger op,  og var med til Carl-mars årlige "Legedag" som dog nærmere er er en slags "Millitær-øvelsels-dag" for drengerøve...Her ses den første øvelse hvor man skulle gennem en masse mudder i en Go-Cart med "120 i timen..."

Velkommen til vores hjemmeside

Rasmus Ringtved (Den bedre del af Ringtved/Hjortsø prds...osse kendt fra "KIKS" som Dr. Raz..) var på pletten og fik filmede ca.4 timer af dagen (vi skal nok gøre den lidt kortere , filmen altså ! )
Den vil nok snart kunne ses på Carl-mars hjemmeside, OG måske dukke op på kanal københavns sendeflade, vi arbejder på det !

Velkommen til vores hjemmeside

Her skulle man "i den varme stol" d.v.s. at man skulle snurres ca. 250 gange rundt, derefter stoppedes stolen brat, man faldt ud i madrasser og derefter skulle man straks løbe og atter løbe (Sygt , ikke ?)

Velkommen til vores hjemmeside

HER "RULLES" RYTMEHANS IND I ET LAANGT RØR SOM SÅ RULLEDE NED AF EN LAANG LAANG BAKKE,(STADIG LIDT SYGT),MEN DET BLEV VÆRRE ENDNU, FØLG MED PÅ WWW.TVNT.DK  (klik !)

Find digselv eller find dig i KIKS

VI FØLGER OP !
Fredag d.02/09/2011 er der genhør med Gerd Berlev  Hun kommer og vil fortælle lidt om hvorfor folkestyret er styret ved siden af og fortælle lidt om hvem du skal stemme på og hvorfor..

SÅDAN
VI GLÆDER OS !

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...