Opråb til Ungdommen og budskab til græsrødderne..

Da det efterhånden er en realitet at paranoia og mørke tanker og "skyggen" dominerer vores verden med tanker som at "dele mennesket" op i "halver" "kvarter" og "oktaver" og "romantiske" ideer om at "døden er fantasien" er det at dele blevet en hel del mindre, end det hele vi delte før i tiden..

Man kommer med flade tanker om at naturen er overvindelig og mennesket dødeligt, at f.ex. Solen og stjernerne ikke er en del af naturen, så kan solen skæres ud med stjernerne og kaldes lys, man finder evt i sin paranoide søgen efter "SVARET" på den tvivl som er selve bæstet selv, forblændelsen er den værste, divisionen, at alt ikke hører sammen men at "man deler op " og hersker, og spytter selveste livet lige i ansigtet, i en sådan grad at det kan være svært at tale om det..TAL OM DET ! Og når man bygger et hus bygger man med fantasi, man bygger både hus og tag,og man gør arbejdet færdigt.. Ikke noget med nogle løse ender, gåder eller mysterier der ikke kan men skal opklares, det handler om oplysning, om natur, om holisme i videnskaben, i kulturen som i det sociale og at LIVET er en helhed, en ubrydelig helhed, der ikke dør p.gr.a. Dumme tanker om splittelse eller specialisering som ofterst betyder at ingen i virkligheden kender hele sandheden, den HELE SANDHED, DEN HOLISTISKE BREDE FAVNENDE NATUR, Som vi alle kender og besidder, inderst inde, som i virkligheden, og i virkligheden er fantasien eller kærligheden, da bestemt ikke delt eller begrænset men STORE sandheder som sammen danner det holistiske panteistiske verdensbillede, hvor f.ex. Psykologi,og (praktisk..) filosofi plus kunst,Visualisering , selvprogramering, meditation og regnbuehealing, gestaltterapi og æventyr og digtning, som da bestemt må kaldes fantasi, er en STOR andel af den moderne Holistiske Naturvidenskab...

Dety er således ikke svært at bemærke med sorg, hvordan der handles og svines med vores hjerter sjæle eller naturer, hvordan del og hersk kryper ind overalt og uuh den så spændende mystik blot skal have et lille kick for at blive til en STOR DRAGE ! Der er intet valg, "vi er nøgne for gud" Os der kæmper har intet valg vi gør hvad vi er nød til og "At være eller TVIVLEN" mine damer og herrer..

Det er med stor sorg jeg ser paranoia som at fantasi og mystik og SÅGAR KÆRLIGHED gøres til narresutter der "drejer" sandheden om disse REALITETER OG FAKTA hen over døden, mørket, skyggen..

flere og flere afkræfter sig i troen påm sandheden og virkligheden og naturen og sælger kærligheden ud for penge, FORDI DE TROR DE ER NØD TIL DET ! Oplysningen om livets totalitet, om naturen og det guddommelige i osalle er mildt sagt på lavt plus men umærkeligt nærmest i det skjulte, eller i hvert fald ret ubemærket vinder holisme dialektik og naturvidenskab frem over "isen" som Solen pluslig bryder igennem på skyggen af der hvor vinter bli´r til forår..forvanlingens øjeblik, derude hvor alt er håbløst, mørkt koldt og synes uden ende dukker en holistisk og naturlig sol igennem og det blir forår..

om foråret fryder man sig over alle forvanlingerne som synes som mirakler, bække bliver til floder som flyder ud i, sammen med, det store hav som vi kalder sommer, kærlighed solskin og Socialt sammenhold !

Vi bli´r som børn igen og dyrker sex og "jeg ved ikke hvad" ..

Som Benjamin Koppel engang sagde til mig "Man skal både dele og hele,samle, både koncentrere sig og udvidde sin horisont" ! ! Vi der lever, lever heelt, med rejser, go mad, sex og kærtegn, uddannelse i diverse og holistisk orienterede fag som diatektik og kognitive kort som Regnbuehealing og Jungs symbolisme og arketyperne..

Med andre ord, vi søger det mandala, der indeholder alle farverne, alle aspekter som f.ex. osse universet, kommunikation og pædagogik og kostvaner o.s.v.

Viden er ikke som mange fejlagtigt "tror på" (bemærk at INGANGSVINKLEN, synsPUNKTET, DEN RETTE HENSIGT..) magt, MEN i de rigtige hænder en OPLYSNING om F.ex. alm. Menneskerettigheder som respekt, tollerance lighed og sammenhold plus menneskets souverenitet og hele udødelige natur ! !

Viden er at informere om hvor og hvordan man udvidder sin horizont hvordan man er aktiv I HELE SINDET, Og samler trådene..Men kun hjertet kan skelne hvem man skal stole på og hvem man skal gennemskue..Ingen blind mand har nogensinde set Solen men han har mærket dens varme på sin hud, den røde farve på sine nethinder, og rørt dufted og smagt på alt hvad solen og naturen som helhed fremdriver. Derfor har han en anelse om hvad det er, og hvad det er han langsomt skal åbne sine øjne for i naturen som i himmelen og i havet..

Som en vej i junglen som bliver hugget i Lianer, som ved samarbejde bliver brolagt foregangsmænd og Visonære, med fælleskabets stærke ånd og der bliver breddere og breddere, hele tiden i Oplysningens Holismens og humanismens stærke ånd !

Den humanisme som med medfølelse og entusiasme fortæller os at " alt er menneskets mål" at "gud er død" for vores frelses skyld, at det nu er dig og mig og direkte kommunikation og natur og hjerte, der bestemmer og fører ordet i en tid med mange vansklige "Splittelser" "Magt-Uballancer" og gl. Løgn og latin, som jo altid vil være til stede og en evig fare for de unge og fremskridtet..

Den humanisme som lærer os Og baner vej for respekt for fremmede kulturer og sprog , Globalt broderskab og "Landsby-effekt" i en tid med mutikuturer og større variation og holisme end nogensinde før, en tid til opgør med gl. Dogmer og til nye tiltag til forbrødring og den Globale fred vi alle håber på..

Vi vil jo det samme, vi vil samarbejde, vi vil kommunikere, vi vil dyktiggøre os og blive bedre til at leve livet, med hinanden her på Jorden som vi går på, og bygger vores håb på..

Livet er evigt osse en evig kamp men osse en evig sejr over dumheden og mørket som dug for solen skal fordampe, tørre, varmes og forsvinde fra vores bevidstheder forevigt !

Gu´skal vi ej dø, men vi må være stærke og skelne løgn fra sandhed, vi skal blive store i vores hjerter som i vores bevidstheder og vi skal kæmpe for hinanden og bekæmpe uret og svig..

Da vil vi samle, det der er blevet delt..Finde sammen om det rigtige, SANDHEDEN og finde hinanden, i det tusmørke som alt for længe har "lagt en dæmper" over vores hjerter og truet vores sjæle..

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...