Fuld oplysning og realisation!

Menneskelige følelser er virkelige, gud er fantasi, og Jesus var Scizofren..."Himlen" er en fantasi..Jeg tror, man skal vide..Døden er Virklig.. Jeg skal dø..Man skal ikke være bange for at dø!!!

Det kan godt være at jeg tror, man skal tro, men jeg VED man skal vide...Jesus, og "himlen" skal hvile i fred...Døden er død, det tog sin tid, men, må den hvile i fred...

Der er ikke noget valg, "to be or not to be"! Om dagen lever vi, om natten hviler vi med en lille drøm, et stille håb, Himlen skal skal være her på jorden...

Der er ingen "splittelse" eller tvivl, kun Een verden , som ER paradis, hvor vialle, om natten stille drømmer om I morgen..

Man kan ikke være "scizoid" eller "bipolær" jorden drejer, "Kend digselv"..lær at leve med det..Der er IKKE "noget valg, eller nogen konflikt!! Vi er levende mennesker på godt og ondt, Alt, selv følelser, og selv sjælen er Virkligt og fysisk..

Vi må være stærke mennesker som bruger "hvad vi har" ALLE talenter, ALLE Følelser og kvaliteter, HEELE og stærke mennesker,, der tør ta ENHVER udfordring op !!!

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...