Selvets realitet...

Jeg er humanist, politiker, filosof og Recoveey-Mentor og Psykoterapeut og har haft mit egen succesfulde radioprogram om Moderne psykiatri i 12 år Og Nu vil jeg gerne ud at holde FOREDRAG om Psykologi og Holisme og menneskets adfærd...


JEG GØR DET GRATIS -SÅ HVIS I KENDER NOGEN er skulle være interessede Er der "frit valg på alle hylder"

Egoisme er krig, mest imod sigselv, Jeg dannelsen og det stærke Ego, var nødvendig i Oldtiden, der var en grund til at mennesket skulle forsvare sig, mod og dyrke naturen og vi havde brug for polarisering og erfaring for at forstå osselv..der var konflikter, der skulle løses..mange spørgsmål skulle diskuteres og der skulle findes svar...
Jeg dannelsen er stadig en vigtig del af vores opvækst og pubertet, hvor personligheden gennemgår samme proces, som dengang..
Men, vi må blive voksne (og følsomme), Og se i øjnene At Selvet er kommet kommet at blive, vi kan ikke fortsætte med (måske især indre..) krig, og personspørgsmål og barnlige stridigheder..


Der er noget der hedder Udvikling Og Fremskridt og efter Jesus og de mere humanistiske fag og den udvikling, der ikke må eller KAN stoppe, fred og Kærlighed o.s.v. Ved vi at bl.a. politik og krig er nytteløst, at det handler om fred, med osselv, først og fremmest, men fred og ligelig fordeling af verdens goder og at alles behov skal dækkes..der er i og for sig INGEN konflikt, kun det hvor der er grådighed og/eller umoden personlig krig, for det modne og måske kristne og humanistiske moderne menneske, er livet nærmest let og jorden er rig og der ER fred på Jord..og alles behov skal nok blive dækket, det er som sagt "udvikling" Og modning..af mennesket, som af heele verden..og tålmodighed er en dyd, "Rom blev Ikke bygget på Een dag, meen, som sagt, for det voksne og modne menneske, ER der fred på jord..

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...