Der er ingen "Jævelen" "Fanden" eller "Egoisme" dette er KÆTTERI, Paranoia og sygt...

Alle guder er gode og arbejder sammen om at hjælpe os, såkaldte mennesker, det kalder vi os,og alle mennesker er gode uanset hvor forskellige i farver, fantasi og bevidsthed...Det højeste vi kan gøre for guderne er at hjælpe osselv og være glade..."Er du guds søn-så hjælp digselv !

Handling gi´r forvandling !

Alle kriser fører til forløsning, Alle diskutioner fører til enighed, alle krige fører til fred og alle æventyr ender godt !

Og gud er kommet ned på jorden og er blevet menneske..."nobody´s perfect" eller "everybody´s perfect" -"Alt afhænger af øjnene der ser","alt er relativt"Koas-teori " o.s.v. o.s.v.

Så gi´ dit humør en gang lak og tag solbrillerne på !

Gud er menneske...

Og skylder os den fest vi er blevet lovet, paradis skal være her på jord ! og måske er det osselv der skal skabe den, gud er menneske...og alle mennesker er vigtige brikker i det globale puslespil !

Den Jord, der selvfølgelig, når vi kigger på og søger visdom i stjernerne, må have DEN STØRSTE visdom og den STØRSTE BEVIDSTHED !

Vi gør mange ting for "at redde" Jorden og det er Jorden osse bevidst om, men selvfølgelig er det DEN der skal hjælpe os, det er indlysende, er det ikke forstået -er det ikke forstået ! ! !

Og I.T. , T.V.og mobiler o.s.v. bevirker en stærkere værden hvor uret bliver til ret, i det fælleskab, vi kalder Globaliseringen eller "Landsbyen"

SAMMEN ER VI STÆRKE !

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...