"Man skal nok Tænke selv" !

TÆNK SELV !

TÆNK !

Man skal ikke nødvendigvis "tro på Jesus" Eller gud !!!

Man skal kun "tro på Jesus" eller Gud hvis man er sikker på at han er klogere end een selv, og hvem er så dum ?????

Man skal tænke selv og være et menneske på godt og ondt og alle er lige for loven, alle er lisså såkaldt  lisså "store" som Jesus statsministeren og dronningen..Det sagde han jo osse selv !!

Han var syg og troede han kunne "tage patent" på sandheden og kærligheden og profiterede på det, men i det mindste var han en smule humanist !!!!!

Ingen har "patent på sandheden" men hvis alt er relativt, har vi alle ret, og vi skal ikke nødvendigvis "tro på noget" bare fordi "alle andre gør det !!!!!

Vi skal turde tænke selv og KUN tro på det, hvis vi virklig er enige !!!

Penge er ikke ikke "GUDS GAVE TIL MENNESKET" eller kun godt, vi ville allesammen godt arbejde i ti år for en grådig psykiater ,dronning eller statsminister, uden at klage, hvis vi kunne få råd til en volvo; men kun arbejde een eller to uger for at få råd til en hund !!! Jeg mener på det kreftigste at en hund er mere værd en en volvo !! Man kan elske en hund, man kan IKKE elske EN VOLVO !! Så er man i hvert fald pervers !!!

En enkelt logisk tanke som dog er ret revolutionerende i den underlige "tilbage til mørkealderen" eller " to og to er JO fire"-tid vi lever i ! En mystisk og splittet tid hvor alle haster stressede imod en uvis død i "fremskridtets navn" men alt det lort er ikke fremskridt !!!!

Det er altså ikke pengene MEN HVORDAN MAN BRUGER DEM..

Det er altsammen, både kristendom og såkaldt "Oplysning"; ren propoganda og tjener de usynlige "Bagmand" som ikke vil stå frem men ville gi´sin mor til jævelen for en eller to volvoér, i skal altså ikke tro på en skid !! I SKAL TÆNKE SELV !!!!

Og lad vær med at gå rundt og tro at folk skal græde ! Det er bestemt ikke meningen med livet- der er INGEN DER SKAL GRÆDE !!!!

Og I BURDE TURDE VÆRE jerselv, vi må være stærke nok til at se sandheden, når den er lige foran os ??!

Vi er allesammen mennesker, osse Jesus og dronningen, og Statministeren, og vi har ret til at være mennesker og osselv og tænke selv..

Skammelsen fra News havde den ide at "Man skal altid se sagen fra begge sider"

Een ret simpel løsning ISÆR DA DER ER EN HEEL VERDEN af sider, og ikke bare to !!

Han havde i sin "fremskridtets navn" og sin "jeg er noget i TV" glemt at tænke selv og i sin stressede samtid rent "glemt" at respektere SYV MILLIARDER MENNESKERS MENING !!!??

Er i med derude ??

Eller ønsker i at dø for en dårlig sag, som millioner og atter millioner gjorde og stadig gør , "under" Hitler og Mao og Stalin og heelt tibage til en "indlysende" falsk profet i oldtiden, ER DET DET I VIL TILBAGER TIL ??? ?

Tusinder og atter tusinder af naive malkekvæg, der, både i landsdækkende TV og på "slotspladsen" på amalienborg, Flager for en såkaldt dronning, der rent faktisk repræsenterer en mørkealder hvor fattigfolk kom på hjul og stejle, hvor Baroner og grever slagtede bønder efter de havde pint dem på "Jernhesten" og tusindvis af snedigt udtænkte redskaber, og i een grad så de stakkels "arbejdere" som de hånligt kaldes idag, troede de var kommet i "helvede" ? Een tid med mere lort og kage end nogen idag har mod eller evne til at forestille sig, "fattiggården" og "Paven" som i guds navn modtog "Aflad" fordi Jesus ikke troede på penge..

 Og hvem fanden ville idag turde kalde en der arbejder for de griske herremænd eller såkaldte "Arbejdsgivere" som om det var nget at gi´" imens de går og spiller tennis og golf, for "Arbejdere" ??

I hvet fald ikke "Dronningen" for så var illusionen jo med det samme brudt , men I ER LISSÅ MEGET SLAVER IDAG SOM DENGANG !!! I ved det bare ikke !!!!

Men i er slaver af penge og det såkaldete "fremskridt" !!! Men er der overhovedet sket en skid ?? Eller har lorten bare fået nye "Kejserens klæ´r" ???

Tænk lidt over det, og tænk for himlens skyld selv og nøjes ikke med at tænke !!!!!

Spørg jerselv, har Grundvig set syner af og blevet hærget af jævelen hele livet, til ingen verdens nytte ??? Har Jesus levet og blevet korsfæstet FOR INGENTING, er tusindvis af såkaldte "Arbejdere" døde FORGÆVES for at skabe en ussel løn, i DepressisonsTiden "Under" og jeg mener UNDER præsidenter og konger og lort ??

Har marx og gode mennesker som Churchill, uanset de forholsvise mange de har dræbt LEVET FORGæVES ??!?

HAR FOLK SOM STAKKELS SOKRATES der jo måtte drikke skarntyde fordi han ikke troede på guderne, Galliæi som ydmygende måtte lyve og sige at jorden er flad og alle martyreerne, som trods alt var en slags humanister, ER ALLE DISSE LEVET OG DØDE FORGÆVES ???

Spørg jerselv : SKAL VI VIRKLIG TILBAGE TIL ALT DET GAMLE LORT ??????!

Eller kan vi række ud efter en ny tid hvor alle bogstaver får noget at sige ???Hvor vi kan være stolte af de der har skabt et liv, en kultur og en levevis for os, og være stolte af at være mennesker på godt og ondt ???

Som sagt : Tænk og tænk selv og nøjes ikke med at tænke..

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...