NONDUALISME OG AUTONOMI ! !

"At være eller ikke være"

TÆNK SELV !!!

I gl. dage var gud ond..Men efter jesus måtte man godt tjene, en lille smule penge, så længe man ikke er grådig..Er man i midlertid det, alligevel, skaber man en inflation som i sagens natur vokser og bli´r til en blokering i sytemet, gud satan er sadist, jesus og englene må lide, den fattige trøst, ikke at være masokister..Og bilder sig ind på alle mulige mærklige måder, at gud er "god" !

Og det er måske osse skæbnens ironi, at han ER GO´!! Men man skal prøve sine ånder,står der i biblen, "De kaldte ham gud og han sagde :"Jeg er den jeg er"..

Men Satan er IKKE "God"...

Adskilligelsen og splittelse er to sider af samme sag..Man skal ikke tro på jævelen..Nogle heler andre deler, men kærlighed er ikke at dele men at gi´!!! De satans penge og modtage guds kærlighed..Atombomben er et godt billede på denne jævelske "splittelese"

Nej man skal samle og heale og bekæmpe al splittelse og vold, med alle kærlighedens varme hjerter,tid og goé ord, snakke det væk, antyde og vejlede og forstå og tilgi´, og ikke  med satans magt, men dele sol og vind lige..intet er sort og hvidt!  og Der er alt imellem himmel og jord, det handler ikke om kærlighed eller penge, intet af det, har det fjerneste med virkligheden eller kærligheden at gøre, så laangt fra, intet er fjernere end det, det er alt det andet, der betyder noget, intelligens, evnen til at tænke selv og forstå, at gud er god, ellers kunne intet af alt det vi ser og bruger i naturen og den kosmiske orden, ikke lade sig gøre, det er på tide at nogen begynder at åbne kæften og fortælle sandheden om dualismens falskhed og at hele mennesket, er altings mål..ALLE har brug for både kærlighed og penge, som Grundtvig o.a. har gjort opmærksom på, og det kan vi da osse selv regne ud på mindre end et splitsekund !!!

Vi skal til at forstå at det altsammen er et hele, essens og holisme, det at vi kommer fra og den enhed, og samling vi alle stiler imod, og vi alle skal samme vej !!

Men på vores egen måde og efter vores egne regler.. Der er både "Forstået Dualisme" og "Mistforstået dualisme", man skal altid se tingene fra, ikke bare fra "Begge sider" men ALLE siderne..

Det kaldes at reflektere eller på godt dansk AT TÆNKE SELV !!!!!

Og gør man det, forstår man at penge og kærlighed, lys og mørke, altsammen hører sammen i en "Indfoldet" kompliceret soffistikeret men dog skøn orden kosmisk harmoni og helhed "Og han så at alt var godt" !! !

Men esenssen er ingen af delene, dualismen er extremerne, men den gyldne middelvej, og essensen, er større en noget, større end ord kan forklare, kærlighed er trods alt vigtigt, men det er trods alt bare et ord, magi og mystik f.ex. er større end logik og kan ikke forklares med ord !! Iaften var en dejlig forårsaften og jeg har været nede efter mælk og smøger. Hvem kan forklare sådan en aften ? Fuglene pipper, bierne summer, træerne springer ud, varmen vender tilbage og solen går langsomt ned og spreder rødme på skyerne..Og hele naturen ligger i en intens paringsakt !!!  

Vi kender det allesammen, der er noget i luften men det kan forklares med ord !!!

Essensen er såsæden som det store træ på engen stammer fra, det hele panvidenskablige og humanistiske og holistiske, metrosexuelle selvstændigt tænkende menneske, kommer fra, Holismen,syntesen, træet,kommer fra; og det hele "holistiske" menneske, som erfaringen viser, er den dybeste visdom og at det gælder om at være hele mennesker på godt og ondt, selvstændige og frie, og ikke dominerende arbejdsgivere statsministre eller konger og paver- ikke kristne "arbejdere" "lønslaver" eller martyrer..

Det hele, hænger sammen i et meget komplekst, nuanceret og finurligt men selvstændigt menneske som ikke bare ser tingene fra een eller såkaldt "Begge sider" Men fra alle siderne..

Som vi lever videre og erfarer er der "mere mellem himmel og jord" Nej der er ALT imellem himmel og jord !! ! Men man skal læse godt imellem linjerne og gør man det ser man at to og to IKKE gi´r fire, men måske fem, plus moms skat og told og diversae afgifter, og vi er mange der er træt af at betale den skat told og moms..Som de såkaldte "Magthavere" satan og jesus deler i porten.. Men "Man skal tænke selv" (læs : Imellem linjerne..) der er ingen opskrift mere end den erfaring og visdom selvstændig tænkning gi´r..(Læs : du skal ikke tro på en skid..)..

Det var de bevingede ord jeg havde, jeg håber at flere og flere vil ta´bladet fra munden og fortælle SANDHEDEN om Satans penge og guds "kærlighed" og den gamle løgnehistorie om sort og hvid,men som er måske nok grå, at vi må tænke selv, gøre vores egne erfaringer og leve vores eget liv,på godt og ondt..

så kan vi en gang imellem mødes og få endnu mere personlig OG social Erfaring og visdom, for at danne den holistiske og "hele" personlighed, og hele verden vi fortjener..

Som sagt er dette "bare ord" men ord er trods alt halvejen og kan oplyse, men det handler ikke kun om oplysning og solen, det handler om det hele menneske og at tænke selv !!!

Det var som sagt ordene, det kan ikke forklares yderligere, er det ikke forstået er det ikke forstået !!!!!!

Jeg håber personligt at flere og flere vil kæmpe for holisme og enhed, men bare at forstå det er sådan set stort nok i sigselv..

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...