Forside

"Its easy if you try" ..

"LORT NOK" !

JO, JESUS LORT NOK HAR NÅET DET STADIE HVOR VI ALLESAMMEN ER BLEVET SÅ FALSKE IMOD VORES EGEN NATUR, AT VI BLIVER SYGE I HOVEDET OG I VORE HJERTER, HEELT UDEN AT KUNNE FORKLARE TUSINDER ÅRS FALSKHED, MORAL, DOBBELMORAL OG AMORAL, UDEN AT KUNNE FORKLARE, ELLER BARE OVERSKUE EN SÅ LUSKED UBALLANCE I MENNESKET SOM KRISTENDOMMEN HAR SKABT, AT VI VÆMMES VED OSSELV OG IKKE VIL KENDES VED OSSELV OG HELT SIKKERT MENER DET ER ANDRES SKYLD, DET KALDES PROJICERING MEN ER BLOT LISSOM NÅR MAN KLIPPER EN HÆK, SLÅR EN PLÆNE ELLER RIVER UKRUDT OP.. ALTSÅ VI KLIPPER SLÅR OG RIVER HINANDEN OP, I "KÆRLIGHEDENS" OG "FREMSKRIDTET"S NAVN, DET ER SÅ ABSURD AT VI IKKE KAN SNAKKE OP DET, OG AT HVIS VI GØR DET OG PRØVER AT FORTÆLLE FOLK HVORDAN TINGENE EGENTLIG HÆNGER SAMMEN, BLIVER VI KALDT "SINDSYGE" OG BLIVER SPÆRRET INDE, MED "KRISTUS" OG PÆNE MANERER," TIL LANGT OP OVER HALSEN"...

MAN TRUER TRYKKER OG SPLITTER PÅ DEN ENE SIDE, HVILKET IKKE ER ENS EGENTLIGE NATUR, MEN DOG BEDRE END AT "VÆRE KRISTEN" OG BLIVE TRUET TRYKKET OG SPITTET AD..

JESUS BULLSHIT ER SÅ UOVERSKUELIGT FALSKT AT VI TILSIDST TROR PÅ HAVENISSER, VI TROR AT VI KAN FÅ EN MILLION I HIMLEN, SÅ LÆNGE VI BARE LADER STÅ TIL, LADER DE RIGE SVIN VÆRE SVIN OG TALER "SVINET" PÅ KORSET EFTER MUNDEN..

INGEN TØR (HVILKET JEG DOG GØR HER...)KASTE PERLER EFTER SVIN, MED FARE FÅR AT FÅ, DET "VI TROR" ER "HELE VERDEN" PÅ NAKKEN, MEN DET ER BARE UDNYTTEDE OG MISBRUGTE OG MANGE GANGE "TROENDE" (PÅ ALT ANDET END NATUREN OG SIGSELV..ANDRES PENGE, JESU KÆRLIGHED, USELVISK (LÆS : SELVUDSLETTENDE OG TIL INGEN VERDENS NYTTE, DET ER JO IKKE ENGANG SJOVT AT VÆRE UDNYTTER SOM JESUS OG HANS "HERREMÆND" ) "GODHED" O.S.V.) GRISE" SOM VILLE KASTE SIG UD OVER EN KLIPPE FOR 50 ØRE, HVIS DE SELV TROEDE PÅ 1 PROMILLE AF ALT DEN FALSKE TRO, DEN FALSKHED SOM HÆRGER JORDEN MED DENS "UMENNESKELIGE" SKINHELLIGHED OG HVEM ER DUMMEST, DEN DUMME ELLER DEN DER FØLGER HAM..

MEN DET HELVEDE VI ER BANGE FOR HVIS VI SIGER EN PRÆST IMOD, ER ALLEREDE I VORES NATUR, UDOVER HELE JORDEN OG SNART, MED VORES LILLE HUND VI HAVDE SOM LILLE, UDE I RUMMET ! !

DET BLIVER NOK SVÆRT AT LEVE I FREMTIDEN, MED, PÅ DEN ENE SIDE EN FALSK NATUR, DET UTOPIA SOM SULTER OS OG HÆRGER VORES SJÆLE OG PÅ DEN ANDEN SIDE DEN FEDE IDE OM AT UDNYTTE ALLE DE DER TÆNKER SÅDAN, UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER ER VI, ALLEREDE NU, SÅ LANGT UDE , AT DER ER "NO FUTURE" ! INGEN VEJ FREM OG INGEN VEJ TILBAGE..VI NÆGTER AT LEVE I OVERENSTEMMIGELSE MED VORES NATUR ELLER HINANDEN, NÆGTER AT SE FALSKHEDEN I "TROEN" SOM F. EX. AT "SNART VIL SCORPIONER OG LØVER LEVE I "KÆRLIGHED" OG "FRED" MED HINANDEN", AT DET ER GODT AT GI´", AT "MAN SKAL JO YDE NOGET" "MAN ER SIN EGEN LYKKES SMED" "MAN SKAL ABSOLUT ELSKE ALLE ANDRE" O.S.V.

I DET HELE TAGET ER "BEGREBER", SOM VI NU ER NØD TIL AT KALDE DEM, I FALSKHEDENS NAVN, SOM "KÆRLIGHED" OG "FRED", BLEVET TIL ILLUSIONER DER VÆMMER OSSELV I VORES TÅGESNAK OG "HÆLDEN VAND UD AF ØRENE" HVOR VI NETOP MODARBEJDER DEN OSSELV OG DEN "FRED PÅ JORD" OG DIVERSE ANDRE "TUMBEDE UTOPISKE IDEALER"" SOM DE ER NU, VI NÆGTER DET GODE BUDSKAB AT JESUS ER DEN FALSKE PROFET SOM SKAL NEDSÆNKES I ILDSØEN,

JA VI NÆGTER AT TAGE IMOD EN SKID MEN IMOD VORES EGEN VIJLE GIR VI LIGE EXTRA DRIKKEPENGE TIL DEN I FORVEJEN "LIDT FOR FEDE UDENLANSKE TAXACHAUFØR" DER KOMMER FRA LANGBORTISTHAN FOR AT UDNYTTE OS KRISTNE, OG GI´R GERNE 5-10.000,- P.M. TIL KATTENS VÆRN OG "GLÆD EN GRIS" ELLER HVAD DET ALTSAMMEN HEDDER..

MEN..HVIS..VI SKAL HAVE EN FREMTID HER PÅ JORDEN OG FOR DE LEVENDE, SOM VI JO FORRESTEN OSSE NÆGTER AT VÆRE, BLIVER VI NOK NØD TIL AT TRO PÅ "NOGET ANDET..

DET ER NOK VIGTIGT AT NOGEN, LISSOM JEGSELV, BEGYNDER AT FORKLARE OG BEGRÆDE ALT DENNE "ONDE" FALSKHED SOM KALDES KÆRLIGHED KONTRA UDNYTTELSE AF DISSE, OG RENE VANDVID (BARE GÅ I KIRKE EN SØNDAG OG TÆNK PÅ ET KONDOM..), AT VI FÅR REDSKABER, TIL AT TALE FRIT OM DEN, OG I HVERT FALD I FØRSTE OMGANG BLIVER BEVIDSTE OM AT VI ER FALSKE SYGE OG TÆNKER FORKERT ..AT DET IKKE ER ALTID DET GÅR SOM PRÆSTEN SPÅR I KIRKEN OG AT MENNESKET- ER EN RET STOR OG VIGTIG TING !

AT VISELV ER VIGTIGE I VORES EGET LIV (JEG KAN DESVÆRRE IKKE RÅBE HØJERE-JEG VED IKKE OM JEG BLIVER HØRT DERNEDE PÅ SIDSTE RÆKKE ??) OG VIGTIGHEDEN AF AT FÅ VENDT DENNE FALSKHED OM TIL EN SLAGS "TILBAGE TIL NATUREN" ELLER I DET MINDSTE ET" NÅNEJ, IKKE ALLIGEVEL" ELLER SOM JEGSELV VIL FORESLÅ EN "OMVENDT" INQVISITATION HVOR DANMARK, SOM DOG REGNES FOR DET MINDST KRISTNE LAND I VERDEN, EVT. KUNNE BEGYNDE MED AT KALDE KIRKERNE FOR SATANS HUS, OG JESU SELVMORD OG UTROSKAB OVERFOR SIGSELV FOR NOGET ANDET END "FRELSE" ELLER "HIMMELEN", I EN FREMTID HVOR MAN EVT. MÅTTE TÆNKE SELV OG IKKE BARE "TRO" PÅ NOGET FORKERT, BARE FORDI DET ER FORKERT (OG ALTSÅ ALLEREDE HAR SKABT DET HELVEDE SOM VI ER BANGE FOR..)

DERFOR TROR VI NU OSSE PÅ NOGET "NYT FORKERT" NEMLIG PSYKOLOGIEN, SOM ER DET DEN SNAKKER OM, NEMLIG NOGET ANDET END DET DEN UDGI´R SIG FOR, DEN ER IKKE SYGDOMMEN,, DEN ER ET SYMTOM PÅ AT "DER ER NOGET GALT" NØJAGTIGT LISSOM VOLD OG DEN PSYKISKE TERROR VI ER OPFLASKEDE MED FRA SMÅ, I SKOLEN, PÅ ARBEJDET

ALLE ANDRE STEDER END I ISSELV ELLER HVOR VI BOR, ALT DET ONDE PROJICERES OVER I "T.V." "FOLKETINGET" "EN DRØM" ELLER ET ANDET MENNESKE ELLER LAND SOM VI KAN "GI SKYLDEN" DEN SKYLD SOM JO SOM BEKENDT IKKE ER BLEVET MINDRE AF AT VI HAR LAGT DEN ET ANDET STED " I HELVEDE" "HOS SATURN" ELLER SATAN, JAHVELEN ELLER BARE ET ANDET STED END HER..

BELØNNINGEN, GULLERODEN SOM VI HASTER USSELVISK OG SELVDESTRUERENDE EFTER, LÆGGER TILFÆLDIGVIS OSSE ET ANDET STED, NEMLIG I DØDEN; SOM NU ER DET ALLERVIGTIGSTE FOR OS..

"SKABELSEN" SOM BIBELEN SIGER SKETE FOR CA. 12.00 ÅR SIDEN, ER DA OSSE HENLAGT TIL EN FJERN URTID, SÅ KAN DEN HELLER IKKE BETVIVLES OG DET VIRKER BEVIDST AT VI SKAL HADE GUD, SÅ HAR VI "SKYLD" OG SÅ KAN VI MISBRUGE OSSELV OG MISBRUGES AF DE DER FOR LÆNGST SELV HAR GENNEMSKUET BEDRAGET, HVILKET DOG BLIVER SVÆRERE OG SVÆRERE ! !

VI ER MED ANDRE ORD "IKKE DER" HVOR VI BURDE VÆRE, MEN "ET ANDET STED" VI ER FORFØRTE HENREVEDE OG DISTRAHEREDE OG SKAL NU TIL "AT LÆRE AT VÆRE OSSELV" EN ABSURD UDTALELSE SOM DESVÆRRE MED STORT ER ET FAKTUM, "VI ER UDE AF OSSELV" HAN VAR IKKE SIGSELV" O.S.V. VIL KUN VOKSE OG BLIVE TIL HELVEDE PÅ JORD ! ! MEDMINDRE NOGEN TØR SE AL DENNE URENHED I ØJNENE OG TALE OM OG GØRE NOGET VED DEN ! ! !

VI ER ALTSÅ EN SLAGS OMVENDTE, VI TÆNKER, "TROR", OG HANDLER DIREKTE OMVENDT AF VORES NATUR...FOR DET GØR ALLE ANDRE OSSE ! ! INGEN TØR SIGE SANDHEDEN OM HYKLERIET, DET VILLE VÆRE SOM AT TURDE TAGE EN ØJENOPARATION I EN VERDEN AF BLINDE, MEN EEN ET ELLER ANDET STED PÅ JORDEN ER NØD TIL AT STARTE MED DETTE ARBEJDE, AT VIKLE OS UD AF ALT DETTE GAMLE LORT, AT FORKLARE HVORDAN VISELV KAN BEGYNDE AT TÆNKE OG LEVE OG AT MAN KAN LEVE FOR EN SAG ISTEDET FOR AT "DØ" !

GRUNDTVIG GOETHE NIETCE OG ANDRE MODIGE MÆND SOM LUTHER OG SATANISTERNE HAR ALLEREDE BEGYNDT DEN LANGE VANDRING SOM ANDRE MODIGE MÆND EFTER DEM, I BØRNENES OG I NØDVENDIGHEDENS NAVN, ER NØD TIL AT BYGGE BREDDERE OG STÆRKERE, SÅ VI ENDAG KAN KOMME TIL AT LEVE (SAMMEN??) IGEN..

OG HUSK AT DET VAR DE TO STØRSTE SOM VI KALDER GUD, NEMLIG ROMERNE OG "SATAN" OG JØDERNES "JEHOVA" SOM DRÆBTE USLINGEN FOR KÆTTERI OG IKKE OMVENDT ! ! !

SÅ OPGAVEN ER HVORDAN VI BEDST "PÆDAGOGISK" ALTSÅ LISSOM TIL SMÅ STÆDIGE BØRN, FORKLARER TINGENE TIL DE KRISTNE FOLK SÅ VI EN DAG VIL KUNNE SE DEM SOM DE ER..

DET ER ALLEREDE OK AT "VÆRE LIDT EGOISTISK" OG "TÆNKE LIDT PÅ SIGSELV" OG SÅDAN, MEN MÅSKE ER DET IKKE EN OMVENDING, MEN EN GLOBAL OG IKKE BARE 360 GRADER MEN HEEL, HOLISTISK, ERKENDELSE ELLER OPLYSNING, DER SKAL TIL, OG UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER MEGET MERE MOD OG SELVERKENDELSE END VI HAR SET NOGENSINDE FØR..

HELD OG LYKKE..

Hans Martin Hjortsø 2013

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...