Biograf

Det er måske ikke noget nyt men gud er jævelen...De kalder det teamwork, fordi de hader sigselv og alt det lort de har lavet og bragt ind i VORES hoveder...mens den ene bringer uro går vi over til at tro på den anden. I begge tilfælde vinder Janus, guden med de to hoveder og med en my imellem godt og ondt..

Og vi må ikke tænke selv !

Den "Gode gud" vil med magt og vold ordne det hele for os, og vi skal bare side med en tom sjæl og et tomt totalt mørkt "sind" - så skal gud nok "Bestemme hvilken himmel og overflod af LOVEN og åbenlyse narresut "paradis" vi skal "finde os i"

Hvad der får mig til at undres er hvordan vi overhovedet er hopped med på den indlysende løgn...

Det at vi ikke må´være os-selv men "skal tro og tro og tro" nok så meget på den "gud" som formentlig blot er en URTIDSLØGN ! !

"gUD" ER HEELT SIKKERT ME4D TIL "jÆVELENS GRILLFEST"

MEN HER STOPPER FESTEN !

Og tro mig MENNESKET er mere værd end nogen demoraliserende og patroniserende såkaldt gud, der blot er den høg som er den nærmeste psykopat...Psykopat over Psykopat til himmelråbende uret og selvom jeg ikke tror på det, splittende LOV vi simpelthen ikke KAN glemme eller få ud af systemet, og der påstår at der er en go´ gud og den eneste frelse fra OSSELV ! Den LOV der er den største løgn og narresut, og som blot prøver at pacificere os og gi´ os det indtryk at vi står alene med denne himmelråbende uretfærdighed, hvor vi tværtimod burde hjælpe og støtte hinanden imod "dette", og ikke egoistisk sidde og be om det hele, til en gud som er blind og døv og som ikke vil EET MENNESKE det godt ?

Nej gud er ikke en fordømmende gl. mand men kærligheden, en universel kærlighed der er overalt i kosmos, i naturen, osse din ejen, så find SELV ud af det-tænk selv og tænk dig fri, men tænk med hjertet...

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...