SELVERNES JUNGLE

I kender jo mig, jeg vil det bedste og jeg prøver at gi' noget af min forholdsvis store erfaring og viden videre...


I må holde op at tro at gud er noget gl. lort med selvhad, lidelse mørke og magt vold og dominans, nej hvem faan gad forgude magt vold og dominans???

Gud er MORAL og KÆRLIGHED!!!

OG JEG ER SIKKER, venner...

Og i skal selv blive guder...Det ER meningen med det hele og det er allerede inden i jer, men man det blir i sgu ikke sålænge i tror det er egoisme død lidelse og dominans eller bilder jerselv ind at i f.eks. ikke ka' li' sex eller SOLEN??? nææ, Adel Forpligter og man blir kun en gud med kærlighed og ansvarlighed og lidt fornuft...Og Himlen skal være her på jorden DET STÅR FAAME i biblen!!!

Så ikke flere onde løgne kætteri jævledyrkelse eller magtmisbrug og/eller splittelse og krig!

Forestil jer nu istedet een heel jungle af masser af kærlighed poesi æventyr og fabler metaforer og mystik og logik hånd i hånd, i frihed og Med en masse glade Og lykkelige mennesker? OG Det VIL ske, det er et kun spørgsmål om tid...det ER Allerede godt igang!

Så del det goe budskab, og så lad jer unge bygge den JUNGLE af Humanisme sammen, det er NU jer der skal bygge en bedre fremtid, så hop med på toget og vær stolte af Jerselv, at i er mennesker Der ER kommet så laangt og der ER faame ikke noget "ego" ALLE født gode og uskyldige AT I allesammen ER født goe nok og har ALLE muligheder for at realisere alt det her, SAMMEN venner!

Det ER som sagt altsammen allerede inden i JER og DET ER som sagt ALLEREDE I FULD SVING!!!

"Gud er kommet ned på Jorden og Gud er blevet nenneske"

(Pave Pius Paul Johannes d. 2.)

LÆNGE LEVE SUPERMENNESKET