Det starter vel med at man har håbet om at livet har så meget at gi, man drømmer og håber ,man vakler måske osse lidt , kommer ikke i gymnasiet eller mister en kær, og man tror lidt på den STORE LØGN om at der et eller andet sted, er en kæmpestor gl. EEENOOOMT klog og i thi hver thi fald "MEEGET KLOGERE mand af en eller anden totalt umulig og til det ubegræsede komplicerede slags,så man ikke skal prøve at forstå HAM,  mens HAN ganske nemt kan ordne alle de forhindringer , de  "Pæne manerer" og såkaldte indlærte "Overførte" løgne, fra ens foråldre,fra tv.avisen, fra skolens tyraniske at "Det her er SANDHEDEN OG INTET ANDET ER SANDT"...gi´r os på vejen...
Mens man lever livet videre, møder man måske modstand, måske stor modstand, og bli´r hårdkogt og forvirret, kan ikke se nogen vej ud, og den selvmedlidende drøm om helvede, som den gl. SPASSER vedholdende lurer med et eller andet srted ,med i kender sangen "I TOLD YOU SO" ::::
Men Man aner et eller andet sted at der er andet, man føler det heelt sikkert, men viden og følelser er ikke altid det samme,det er i hver thi fald en af de RIGTIG STORE løgne og selvom fuglene pipper og kærligheden er lige om hjørnet, fortæller han os at den kun varer et hvad der svarer til et microsekund , i forhold til al den jalouxi,løgn,og ondskab, ja, rent ud sagt helvede, som den gl. men totalt urørlige, efter hvad mor og far siger, gl. mand der altid har ret og ikke KAN TA FEJL er HEELT SIKKER PÅ AT VI OSSE NOK SKAL "OPNÅ" !
Så en dag ,kommer lykken ,ud af det blå og man bliver måske forelsket, glad og bevidst om al den kærlighed man ser omkring sig og HAR I SIG SELV ! Livet bli´r een laang dal af glæde og kærlighed som man altid vil huske FORDI DEN ER LIVET OG SANDHEDEN !
Men den EEENOOORMT kloge ja souverene gl. mand ER SELV BLEVET SKUFFEWT 1000 GANGE og har andre planer, hoved-ideen i hans sure ,grimme og onskabsfulde løgn er den  AT vise til allersidst(Håber han,disillusioneret og trist...Selv..) at alle go´e ting forsvinder at ta´ al håb og drøm fra dig og mig, og stå ved helvedes inderste og sige "HVA´ SAGDE JEG" ???

Så kan man jo spørge sig selv om man skal blive lisså ond og jaloux som den gl. og de gl. fjæse, der aldrig kommer til at forstå, at man kan starte forfra, at man kan hjælpe OG hjælpes op igen, at alle uvejr går over og at historier kan ende godt,for man ser jo ham kun som een der er så bundløst selvmedlidende, at han vil ha´ ALLE - ALLE med ned i lortet...

Eller om man har styrke og hjerte nok til at tro på en anden vej, en måske sjælden og kostbar løsning, som vil kunne hjælpe een selv og alle andre, inklusive den gl. Super-idiot op igen, med støtte,med drømme og håb og med fælles-sang og måske en lille tåre på din kind, der lyver "Jeg bli´r aldrig glad igen" men som tørres bort af et voksende håb der følger dig og måske i sit stille sind smiler og ler: "Han skulle bare vide, hvor smuk han selv og fremtiden er..."

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...