Sandheden eller IKKE ???

"Dansk Industri og Amerikansk VåbenIndustri Holder rebellen RytmeHans nede"..


JA; sådan en overskrift i dagens avis er ilde hørt og sælger næppe aviser, hverken i USA eller Danmark!!! MEN , det skal ligeledes tilføjes at DET ER SANDHEDEN OOOG at en af mine goe venner, som heldigvis osse er rapper og en go ven (HEHE..) har betalt en "NetAnalytiker" for at finde ud af, at "De konsdervative kræfter" i USA dvs. "Pengemændende" og de kolde skidderikker, som f.ex. VÅBENINDUSTRIEN og MEDICINALINDUSTRIEN , derovre i "Jævelens eget land" bevidst holder mig nede og disser mig, bl.a. på Youtube og på FB; ved at gi indtryk af at jeg har meget færre views og "clicks" og delinger, end det rent faktisk er tilfældet...
Godt at vide!! Så blir jeg faktisk hørt, derude, hehe..Ja, faktisk vidste jeg jo det godt, man blir ikke disset i årevis og hold nede af "AntiRevolutionære Kræfter" uden at vide det, inderst inde..Vel ???
Men MEDICINALINDUSTRIEN, osse Lundbæk i Valby, lever af, at forvride og forvanske sandheden, af, selv forholdsvis logiske resaonomenter, som bl.a. at ca. 200.000 der hører stemmer i Danmark, ikke kan tage så meget fejl, som dem der benægter at de rent faktisk GØR DET..ELLER IKKE GØR DET !!!!!!!
DET MÅ DE SKU DA SELV VIDE, F.F. !!!!!!! Det er sku da LOGISK!!!!!!! eller hur, derude ??? Er der nogen i HIMLEN !!! ER DER NOGEN..Der gider høre efter, mere..??? Er der nogen der gider gøre noget, overhoverdet ???
"Sandheden er ilde hørt, men man må gerne hviske den" og hvis en idiot som jeg, pluslig begynder ar RÅBE DEN IND I HOVEDET PÅ FOLK så er det jo ikke underligt at , i en verden der, nu, har fået, selv relative goe mennesker, som Métte F. til at slække så meget på den, i forvejen lettere "Slidte" Danske moral, at hun nu OSSE mener at flygtninge og andet "godtfolk" skal gemmes væk, i teltlejre i en isvinter, hvor 16-17 graders frost ikke afskrækker LLR og nu osse Mettedyret, fra at forhindre dem med hegn i Kastrup, "Så flygtninge ikke kan hoppe på toget" dog herller ikke må "flygte" videre til Sverige, selvom man kan læse i TVNEWS at "Gummibåd som er sejlet til Sverige" "er mistænkt" for at "Smugle" et par stakkels flygtninge "derover" Jammen, hva faen skal de osse der ???
Jeg mener, Havde man læst det, eller hørt det i Radioen, for bare få år siden, Havde enhver, enten troet at det var Monrad og Rislund, eller i hvert fald døet af grin og/eller gået ud i skoven og skudt sigselv !!!!!!!!!! IKKE SANDT ????? MEEEEN

Det er da, i sådan en verden, ikke særligt forbavsende, at DE HOLDER MIG NEDE; VEL ???


Det ville jo, for lissom at vende tilbage til "overskriften" i dagens avis, som altså ikke blev en overskrift, "Sandheden der alligevel ikke var sandheden" ; ville det jo osse være absurd at høre i Radioen eller læse i avisen, "Dansk Industri og Amerikansk VåbenIndustri Holder rebellen RytmeHans nede"..IkKE SANDT !!!!!!!!!!!! Det er desværre liusså sandt som det er "Sindsygt" men et øjeblik, >Hvem er det nu der er sindsyge ??

Er det dem der siger sandheden, de 200.000 som bevidst HOLDES NEDE OG SYGELIGGØRES for at blive ofre for medicinalindustrien OG blir grint af af enhver OG kaldt såkaldt "koldbøtter" og løgnerte, fordi de "TROR" at de hører "stemmer" ?? Det får de jo trods alt osse hele tiden at vide at de GØR og at de SKAL HA MEDICIN FOR , FORDI DET GØR DE trods alt, og ALLIGEVEL IKKE ????? ELLER ???
Jammen mine kære Herrer og Damer, hva fanden sker der ??? må man spørge sigselv..IKKE SANDT !!!
Så man skal altså IKKE , alligevel, dømme for tidligt, eller kalde folk for "Koldbøtter" eller ikke tro på at idioten RytmeHans , IKKE blir holdt nede af VÅBENINDUSTRIEN OG MEDICINALINDUSTRIEN I USA.. Jaaeh....
Man må da heldigvis stadigvæk tænke hvad man vil, men man må så ikke mere sige sandheden, mere, eller hvad ??

Det hele virker mere og mere indviklet og mere og mere absurd, det kommer jo ikke bag på jer, kære følgere, men I GIDER JO IKKE SELV!!!! Det er jo derfor at i ser op til MIG!!! FORDI JEG GIDER OG TØR !!!!!!!!! Alt det i ikke gider, eller tør, ELLER HVAD ?????

Heldigvis har jeg osse sider, som denne, der IKKE kontroleres af "Antirevolutionære kræfter" SÅ FØLG MIG HER !!!!!!!!!!!!!!!!!! OG DEL MIG MUNTLIGT OG SKRIFTLIGT, Da denne side ikke kan deles...

IKKE ?????????????

"VELKOMMEN PÅ FORSIDEN"

Skulle nogen, STIK IMOD AL FORNUFT,  STADIGVÆK, IKKE FORSTÅ HVAD PENGE KAN gøre OG FÅ FOLK TIL, så kig nærmere efter, på de forholdsvis sindsyge, men dog ironisk, perspektiverende og øjenåbnene billeder, her på Forsiden...

(lÆG MÅSKE ISÆR, MÆRKE TIL, DET "FANTASTISKE" FORURENENDE Meen dog PENGEGIVENDE kraftværk OG den forholdsvis , i forhold "Lille gris"

IKKE ?????

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...