Velstand for ALLE

Velfærds - Staten har lidt eet knæk! Måske ikke så meeget velfærden men moralen i befolkningen og folk har mistet troen og tilliden til både vores ledere og hinanden...og økonomien og Danskerne HAR det bedre des tryggere og nemmere vi alle har det, og VI DKAL ikke ned på de andres nivoux i EU - DE SKAL OP PÅ VORES!

Eller være lisså egoistiske og anarkistiske som det ros i USA; som vi ikke ku bruge i Europa og som bl.a. både har haft slaveri og "det vilde vesten" m.m.m.

NU må Mette F. ta ansvar og vi skal ha troen på både velfæds - staten Danmark i det heele taget og vores ledere, Igen!

Der skal gives MANGE flere førtidspensioner!
(istedetfor folk i rullestol ikke får pension og folk faaame skal ha deres seng med på arbejdsprøvning!

ældre pensionen skal stige så INGEN skal leve af kattemad ældrepensions - alderen skal sættes ned..

Væk med kontanthjælps - Loftet og der skal i det heele taget tages mere af bl.a. psykisk syge og boligløse og hinanden som vi jo ALTID har gjort i Danmark!

Danmark blevet meeget rigere og er nu eet af de rigeste lande i Verden; hvis man da ER så heldig at være rig, men forkellen på høj og lav samtidigt desværre blevet større!
tog man f.eks. bare f.eks Ca. een 1/2 procent fra de rigeste og genopbyggede Veldfærds - Staten og dermed, troen og roen i befolkningen ville VIALLE ku leve bedre sammen istedet for det "knæk" moralen i befolkningen har fået!

OG DET MÅ VI JO ALLE VÆRE INTERESSERET I..
økonomien går jo som sagt OSSE bedre når folk er trygge og har det godt...og det skaber selvfølgelig osse bedre arbejds-miljø'er og general bedre stemningn tro på det..

KOM IGEN DANMARK!!!

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...