Vend dig om, Kend digselv

Der er ikke indlagt nogen video

Danmark, pas på du IKKE dør...

Så længe i bliver ved med at lyve , for jerselv, og alle andre der gør det, sammen, er i kun sammen om det!!!!
Og JO FØR i "facer" , ser det i øjnene, at i skal "en lillebittesmule" i "helvede" jo bedre..Jo længere i , for det første, lyver for jerselv, og ovnikøbet lyver sammen, i en falsk dæmonisk "selvbekræftigelse" se på, at man "skal forurene" man skal tro på noget forkert" og udnytte svage o.s.v.; på noget DER IKKE ER JERSELV!!!

...

Jo før i ser jeres egen "løben fra jerselv" og SANDHEDEN OG KÆRLIGHEDEN og jeres egen og heele verdens frelse, jo før i holder op med at ødelægge heele verden ved, at grine af, ikke bare frelsen og de goe og rigtige mennesker, der prøver at hjælpe jer, men af JERSELV!!!

I vil fortsat IKKE TRO PÅ JERES EGEN SJÆL OG KÆRLIGHED OG JERES EGET RIGE men JO FØR i opdager løgnen, og "den lillebitte smerte" som det kræver, jo bedre..

OG des længere, i bliver ved med at lyve, for jerselv, sammen, men osse meeget alene, i en samlet bunke falske og dæmoniske "selvdestruerende" og selvbedragende amoralske løgnere for jerselv, og jeres egen sjæl og hjerte, des før i ser "det lillebitte helvede" i facer nu, i øjnene, des bedre..

Men jo længere i "driver" jeres egen selvbedrag,enda sammen des VÆRRE OG STØRRE bliver jeres Helvede..

Danmark, jeg ber dig, luk dine øjne og dit hjerte op!!! Vend dig, og gør det NU!!!!!!

Vi har et land og Een verden som mennesker og før vi lærer at samarbejde, politisk, og få DK og Staten til at tilgodese ALLE interesser, i stedet for, let pyntende, først den ene, så den anden, før både "de rige" holder op med at ville være "endnu rigere" og den fattige boligløse, holder op med at stresse sig til endnu en trøje på kroppen eller en ostemad, ikke før politikerne , i stedet for Paranoide og "Strategiske" indirekte "os og dem" , med personlige interesser som hvem... der skal være statsminister eller formand for folketinget, før vi begynder at samarbejde og løse tingene i fællesskab og, ved at sige tingene ligeud og blive enige, om, at tilgodese ALLE og ALLE interesser, ligeligt , og ikke barnligt slågs med fordomme og had, som Brøndby's og FCK' s fans eller værre, blir der NUL Danmark og NUL stat og INGEN interesser vil blive tilgodeset..
Kære damer og herrer, og der er sikkert nogen der ikke VIL se det i øjnene, men alt dette er ganske simpel logik, selv for små børn, LAD OS SAMARBEJDE!!!!

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...