HVOR VAR VI ??

UD AF RØRET !

PLATON FORTALTE ENGANG OM ET ÆG DER FALDT TIL JORDEN OG DELTE SIG I TO ! ENHEDSLISTEN VIL NOK HÆVDE AT "ALLE SKAL HAVE DET SAMME" OG AT DER KUN ER EEN SANDHED, DET VIL ALLE PARTIERNE JO NOK HÆVDE, MEN SOM BEKENDT "ER ALT RELATIVT", ALT KAN DISKUTERES, DET ER SOM MAN TA´R DET "ØJENE DER SER" OG "NOGEN VIL BETALE FOR HVAD ANDRE VIL BETALE FOR AT UNDGÅ" ! ! !

DER HOLDER VORES SØGEN DOG IKKE OP..MANGFOLDIGHEDEN ER VÆRDIFULD OG PRISVÆRDIG, OG "MAN SKAL OSSE KUNNE SE DET FRA DEN ANDENS SYNSPUNKT" "TÆNK PÅ ANDRE END DIGSELV"..BEGÅR MAN EN FEJL HADER MAN AT SE ANDRE GØRE DET SAMME, OG DER OPSTÅR "NATURLIG PROCIKTION" ANDRE ER "EGOISTISKE" ELLER "SYMPATISKE" DE PASSER MÅSKE IND I VORES VERDENSBILLEDE ELLER OSSE GØR DE IKKE, MEN "INTET ER SORT OG HVIDT" OG "DER SKAL VÆRE PLADS TIL OSALLE"

FILOSOFFER OG TÆNKERE HAR DOG I TUSINDVIS AF ÅR TÆNKT OVER "SANDHEDEN" DER MÅ VÆRE EN "ESSENS" EN "SYNTESE" "NOGET" SOM ER EVIDENT OG GÆLDER OSALLERSAMMEN , NOGET "RIGTIGT" OG NOGET "FORKERT" ! OG "ET SANDT JEG" ELLER DETTE ELLER HINT "ER MERE MIG" MAN MÅ REALISRE SIGSELV !

I DENNE SØGEN MØDER VI BL.A. HOLISMEN OG PANTEISMEN, DET AT "VAND ALLE STEDER SMAGER AF VAND" OG AT "ALLE TINGS FÆLLESNÆVER" ER SOM I MÆNGDELÆREN, NOGLE MÆNGDER PASSER SAMMEN MEN ALLE MÆNGDER DANNER EN HELHED..ALT ER NATURLIGT NOK, GUD, OG DET AT LIVET ER DET DER SKER, "NÅR ALTING IKKE SKER PÅ EEN GANG" OG INTELLEKTUALISMEN, "MAN SKAL JO HEELE VEJEN RUNDT"?!! OG MENS VI "FOCUSERER PÅ DET VIGTIGSTE" SER VI, AT KLARHEDEN OG "OVERSKUD TIL DET HELE", PLUS OVERBLIKKET, MÅ VÆRE NOGLE AF DE STØRSTE "FÆLLESNÆVNERE ! "MAN KAN MENE HVAD MAN VIL"..OG MAN SKAL "JO IKKE TAGE DET PERSONLIGT" MEN ALKYMISTERNE VIL JO SÅ GERNE "HA´GUD TILBAGE I MATERIEN" HAVE "FÆLLESNÆVNEREN" NED HVOR DET GÆLDER, HVOR DEN NYTTER..OG LØFTER ALTING OP IGEN, "SOM OPPE, SÅ NEDE" !! OG "MAN SKAL JO IKKE VÆRE BANGE FOR NOGET" ): MAN SKAL TAGE UDFORDRINGEN OP OG "NÅR NØDEN ER STØRST ER HJÆLPEN NÆRMEST" OG "DET GÅR JO NOK", FORDI "MAN SKAL GØRE DET MAN VIRKLIG VIL" OG"LYKKEN STÅR JO DEN KÆKKE BI" SÅ "MAN SKAL TAGE CHANCER" OG MAN SKAL JO OSSE TRO PÅ SIGSELV OG VÆRE STÆRK OG"GØRE SIT BEDSTE".."UANSET HVAD HELE VERDEN SÅ SIGER" OG DET ER JO ALDRIG FOR SENT !!

FOR "LIVET ER JO EEN LANG REJSE" OG "MAN SKAL LÆRE SÅ LÆNGE MAN LEVER" ! !

MEN LIVET ER JO OSSE "MANGE TING" OG VED MAN ALTING LOGISK, I SYSTEM, "HAR CHECK PÅ DET" OG ER KLOG O.S.V.; ER DER JO ALTID "MYSTIK" OG KLARSYN, DETTE MERE VISIONÆRE HVOR "MAN BANER EN VEJ ANDRE KAN GÅ" BLIVER OPLYST, ELLER HEALER OG SAMLER DET DER VAR KNÆKKET ELLER"DELT"

HER BETYDER DET DUMME UDTRYK "DEL OG HERSK" IKKE SÅ MEGET OG HOLISMEN OG INTELLEKTUALISMEN VIL HAVE OS "TILBAGE TIL NATUREN" ELLER PLATONS "ÆG" KRISTENDOMMENS USKYLDIGHED ELLER "SELVREALISATION" AT FINDE SIGSELV IGEN..MÅSKE NOK EFTER EN LAANG REJSE, HVOR "ALLE" MÅSKE "HAR GJORT SIT"...MEN "MAN SKAL JO ALDRIG GI´OP" OG PLUSLIG "BETYDER DET IKKE SÅ MEGET LÆNGERE" FOR "ALLE VEJE FØRER" JO SOM BEKENDT "TIL ROM"

ALT DETTE ER HEELT UD AF EGEN ERFARING OG ALLE MÅ TA´ DET DE KAN BRUGE ELLER TÆNKE HVAD DE VIL, MEN "LIDT RIGTIGT ER DER JO NOK I DET" !

HANS M. HJORTSØ 2013

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...